Baracuda Zeeverkenners

Orca’s 10-12 jaar

Slide

Orca’s 10-12 jaar

De Orca’s zijn jongens en meisjes van 10 tot 12 jaar. Iedere zaterdag komen de Orca’s van 12.00 tot 16.00 uur bij elkaar op het troephuis van de Baracuda Zeeverkennners.

Samen met hun stafleden gaan de orca’s het water op en leren zo spelenderwijs zeilen, roeien en wrikken. Op het water krijgen de kinderen instructies en doen zij samen al varend spelletjes. In de winter onderhouden de kinderen samen met hun stafleden de boten. Naast alle activiteiten in en rondom de boot is er ook voldoende ruimte om te spelen, een uitdagende speurtocht te doen of een keer samen te bakken.

De Orca’s gaan vier keer per jaar op kamp, waarvan drie keer met de hele groep en in de zomer met de eigen speltak, daarnaast overnachten ze ook weleens op het gebouw van de Baracuda Zeeverkenners. Gezellig samen, varen, eten, slapen, spelletjes doen, een kampvuur maken, marshmallows roosteren, en zwemmen. De Orca’s van de Baracuda doen het allemaal!

Bij de Orca’s van de Baracuda Zeeverkenners is veel te doen en hoef je je nooit te vervelen! Wil je meer informatie of wil je een keertje komen kijken neem dan contact op met de leiding van de Orca’s.

Leiding:

e-mail: orcastaf@baracuda-zv.nl