Baracuda Zeeverkenners

Dolfijnen 7-10 jaar

Dolfijnen

Slider

De Dolfijnen zijn de jongste speltak van de Baracuda Zeeverkenners. De Dolfijnen zijn jongens en meisjes van 7 tot 10 jaar. Elke zaterdagochtend komen de Dolfijnen van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar op het troephuis van de Baracuda Zeeverkennners.

Samen doen zij van alles: knutselen, sport, spel, en varen. De Dolfijnen zijn op het land en op het water te vinden. Ze doen speurtochten, spelen levend stratego, bakken cakejes of pizza, spelen met water, schilderen of doen een puzzelrace. Ze draaien in een thema, dat een aantal weken duurt. Wil je wel een reis om de wereld maken? Koning van Katoren worden? Bij de brandweer op bezoek? Detective zijn of heks? Kom dan eens kijken!

De Dolfijnen gaan vier keer per jaar op kamp, waarvan drie keer met de hele groep en in de zomer met de eigen speltak, daarnaast overnachten ze ook weleens op het gebouw van de Baracuda Zeeverkenners. Gezellig samen eten, spelen, slapen, hutten bouwen, liedjes zingen bij een kampvuur, marshmallows roosteren, naar het bos, zwemmen en zeilen. De Dolfijnen van de Baracuda doen het allemaal!

Bij de Dolfijnen van de Baracuda Zeeverkenners is veel te doen en hoef je je nooit te vervelen! Wil je meer informatie of wil je een keertje komen kijken neem dan contact op met de leiding van de Dolfijnen of kom langs op zaterdag ochtend tussen 10.00-12.00 uur.

Leiding:

e-mail: dolfijnenstaf@baracuda-zv.nl