Leiding gezocht!

Houd jij ook zo van gezelligheid?

• Ben je enthousiast,
  • niet bang voor water,
  • vind je het leuk om met kinderen te werken,
  • houd je van een uitdaging,
  • kun je zeilen, wrikken en roeien (of wil je dat graag leren),
  • vind je het leuk om actief, creatief en sportief bezig te zijn,
  • en wil je op zaterdag graag iets leuks doen?

Dan is leiding worden misschien wel iets voor jou!

Vind je het ook leuk om activiteiten voor kinderen te organiseren en ze ook nog wat leren? Ben je verantwoordelijk en vind je het leuk om actief bezig te zijn? Bij ons kan dat allemaal!

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers om onze leidingteams te versterken. Leiding worden kan bij verschillende speltakken.

Dolfijnen
De Dolfijnen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. Elke zaterdagochtend komen de Dolfijnen van 10.00 tot 12.00uur bij elkaar op het troephuis van de Baracuda Zeeverkenners. Samen doen zij van alles: knutselen, sport, spel, en varen. De Dolfijnen zijn op het land en op het water te vinden.

Zeeverkenners
Jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 16 jaar.De Zeeverkenners draaien elke zaterdag over het algemeen van 12.00 tot 16.00 op onze werflocatie of op het troephuis. De activiteiten zijn op en rond het water, er wordt geroeid en gezeild, gespeeld op het water, maar ook aandacht besteed aan de veiligheid en de verkeersregels die op het water gelden. De zeeverkenners kunnen roei- en zeildiploma's halen, waarmee ze later ook zelfstandig het water op kunnen. Tijdens de winter wordt er ook onderhoud aan de boten gepleegd.

Wilde Vaart
De Wilde Vaart zijn jongeren van 16-18 jaar. Zij draaien net als de Zeeverkenners op zaterdagmiddag. De Wilde Vaart stelt samen met hun leiding het programma samen. Bij de Wilde Vaart hoort dan ook een stukje zelfstandigheid van de jongeren en de leiding is in veel gevallen meer `begeleiding´. Zij ondernemen dan ook echt samen activiteiten.

Als leiding maak je deel uit van een leuk, jong team. Samen bedenk je de activiteiten en voert deze op zaterdag uit. Je hoeft niet te kunnen zeilen. Enthousiasme, verantwoordelijkheid en initiatief zijn veel belangrijker!

Lijkt het je iets? Kom langs, bel of mail!

De echte sfeer van Scouting moet je ervaren. Kom dus gerust een keer op zaterdag langs op ons troephuis:Verlengde Hoogravenseweg 25, te Utrecht.

Voor meer informatie neem contact op met Suzanne Gietema (groepsschipper) via:
0629004346 / groepsschipper@baracuda-zv.nl